Magasinet

Indret et vidunderligt coffee corner i dit køkken

Hvis du elsker kaffe, bør du have et lille hjørne i dit køkken dedikeret til kaffebrygning. Gør plads til, at kaffebryggeren kan stå fremme, og vælg udstyr, der ikke bare er praktisk, men også pænt, så du vil være glad for at have det stående, hvor alle kan se det.

Den low tech løsning

Japanske Hario laver smukke kaffebryggere til den lidt nørdede kaffeentusiast. De er ikke bare udviklet med det ene fokus at brygge en helt perfekt kop kaffe, hvor flest muligt smag- og aromastoffer trukket ud af bønnerne, de er også designet, så de vil pynte i ethvert køkken.

 

Slow brew eller pour over kaffe trender for tiden, fordi det er nærmest meditativt at brygge kaffe på denne lavteknologiske måde i en tid, hvor alting bliver effektiviseret og automatiseret. Med denne bryggemetode er der tid til fordybelse, mens vandet løber igennem, og resultatet er ikke til at tage fejl af; kaffe brygget med fokus på kaffen.

Til dig, der aldrig går ned på udstyr

Er du derimod typen, der foretrækker alle de skinnende, smarte maskiner, som overhovedet kan proppes ind i dit køkken, skal du købe en espressomaskine. Men for at kunne brygge espressokaffe, hvor vandet skal presses enormt hurtigt gennem den malede kaffe, er det vigtigt at have en espressokværn, der kan kværne kaffebønnerne fint nok.

 

Hvis du kun vil have det bedste af det bedste, når det kommer til espressokværn, skal du kigge på Eureka, som har specialiseret sig i netop dette og perfektioneret kaffekværnene, så du får eminent meget kvalitet for pengene.

 

Tyske Profitec laver semiautomatiske espressomaskiner, som du kender dem fra caféerne. Maskinerne er i et fedt, industrielt design og professionel kvalitet, og den vil være blikfang i ethvert coffee corner. Espressomaskinen lader dig eksperimentere med processerne i fremstillingen af en perfekt espresso, så du kan blive en vaskeægte hjemmebarista.

Du kan måske også lide...