Magasinet

Portautomatik & portåbnere – Gør livet lettere for danske forbrugere

Portautomatik er blevet det nye inden for portløsninger. I gamle dage var man nødsaget til selv at løfte porten op ved at tage fat i bunden og bruge sine muskler for at få porten i en højde hvorved man kunne komme igennem. Selvom man var lav har nogle porte et specielt punkt man skal skubbe dem til før at de kan holde fast. I dag findes der automatiske porte, og de få i næsten alle slags typer porte. Det kaldes for en portåbner. Dette betyder at man kan slippe for besværet med at åbne dem selv, og i stedet bruge en fjernbetjening, en sensor der kan sanse om du er i nærheden og åbne selv. En bluetooth enhed som åbner for dig når du er i nærheden. Det kan være en radius på 10 meter eller personificeret med det software, som portautomatikken kommer med. Klassikeren er stadig en fjernbetjening som i dag er universel til alle porte på markedet. Denne kommer med flere forskellige knapper som gør, at du kan tilknytte den ene knap til en type port og en anden knap til en anden port. Har du flere porte på samme ejendom eller 1 sted og en anden på en anden beliggenhed, så gør det ingen forskel, fordi du kan bruge fjernbetjeningen på samme måde. Fjernbetjeninger kommer typisk med 4 knapper, men de kan fås i forskellige knap størrelser alt efter behov. Derudover findes der forskellige mærker af fjernbetjeninger.

 

Portautomatik kan nu også findes i danske webshops

 

Webshops er indenfor flere brancher begyndt at komme på markedet. En webshop er en hjemmeside hvor du også har mulighed for at bestille ting fra den. En ny type webshop fokuserer på at tilbyde port automatik som en webshop. Dette kan for eksempel være Multiporte.dk. Multiporte har tidligere været en hjemmeside, men nu kan du bestille dine fjernbetjeninger lige til døren uden at skulle ringe til en ansat i portbranchen, vente i kø, og fortælle dem hvad du skal bruge. Der er i de seneste år sket meget med udviklingen af teknologi inden for portautomatik. Du kan i dag få en portåbner, eller homelink funktion til din tesla som er integreret med din port. Det betyder at porten åbner når du er i nærheden, dog er det kun tesla der har fået homelink integreret til denne type automatik.  Med portautomatik kan du også åbne eller låse din port ved et klik frem for at skulle sætte låsen til som i gamle dage.

 

Fremtiden for portautomatik

Man snakker om at der i fremtiden er mulighed for at man kan få en universal fjernbetjening til porte som også er integreret med alt andet som kan tilføjes automatisk bevægelse i fremtiden. Derfor er det en god start at få sig en fjernbetjening, hvor man kan vænne sig til denne måde at agere på.

 

 

 

 

 

Du kan måske også lide...