Magasinet

Kunstplakater gør dit hjem unikt

Indretningen i hjemmet er vidt forskellig alt efter, hvem man er som person. Nogle er til det ekstravagante, andre det minimalistiske og de tredje er til den klassiske indretning – smag og behag er forskelligt.

Flot kunst

Man kan have en nok så fed indretning i hjemmet, der indebærer møbelvalget, køkkendesignet samt alle de smukke planter, der giver liv og varme til hjemmet. Men hvis væggene står helt tomme og hvide, kan rummene hurtigt komme til at føles kolde og ikke særlig rummelige og imødekommende.

En nem måde at lave om på dette, er ved at ophænge kunstplakater. Man kan vælge kunstplakater i alle former, størrelser, motiver og farver, så uanset hvilket rum, man skal udsmykke, vil der være noget, der egner sig perfekt.

Billedvæggen, der pifter rummet op

Du har nok allerede lagt mærke til billedvægge hist og her i modebilledet. Den iøjnefaldende billedvæg er nemlig noget, der har fået sin plads i manges stuer – og med god grund.

At anskaffe sig et kunstværk kan være en noget så dyr fornøjelse, så plakater som udsmykning er et billigere, men ikke desto mindre, udtryksfuldt og stilet alternativ til den tomme, hvide væg.

Du kan måske også lide...