Magasinet

Energioptimer din bolig og spar penge på elregningen

Sukker du hver eneste måned over elregningen? Det kan umiddelbart virke svært at se sig ud af, hvordan du kan mindske din elregning. Du har måske allerede skruet dit elforbrug gevaldigt ned i et forsøg på at spare, og alligevel bruger du hver måned en alt for stor en del af budgettet på at dække elregningen. Sådan behøver det dog ikke at være. Ved at energioptimere din bolig, kan der være mange penge at spare for dig.

Få et energitjek

Hvis du går med tanker om at energioptimere din bolig, skal du starte med at få et energitjek af dit hus i Aalborg. I forbindelse med et energitjek bliver du klogere på, hvilke tiltag du kan gøre for at nedsætte dit energiforbrug. Det kan være, at det vil være en god ide at udskifte dine vinduer eller efterisolere boligen, da du dermed vil kunne spare energi og penge på opvarmningen. Ud over at spare energi og penge vil du også kunne skabe et bedre indeklima.

Derudover kigger de ved et energitjek også på hvilke elinstallationer, som det kan betale sig at udskifte i din ejendom – både nu og her og på længere sigt. Ved at udskifte de gamle, udtjente elinstallationer til nye, kan der være mange penge at spare for dig, da nye elinstallationer er langt mere effektive. Nye elinstallationer forsøger alle sammen i at bruge så lidt energi som muligt og samtidig stadig være så effektive, som det er nødvendigt. Dermed er de også langt bedre for miljøet og kan være med til at nedsætte dit hus CO2-forbrug markant. Når du energioptimerer din ejendom, øger du også husets energimærkning og dermed ejendommens værdi. En energioptimering af din bolig gavner dermed både lige her og nu og på længere sigt.

Invester i nye elinstallationer

Hvis din energioptimering kræver nye elinstallationer, kan det være en god ide, hvis du går til et elektrikerfirma og får et samlet tilbud. Bor du i Aalborg, kan Jens Meldgaard hjælpe dig langt i processen med energioptimeringen. Læs mere om, hvad Jens Meldgaard kan tilbyde på hjemmesiden. Hvis du på sigt får udskiftet alle dine gamle elinstallationer, vil du med tiden opnå et meget smartere og klimavenligt hjem. At det så også kan mærkes på dine regninger er jo bare en ekstra bonus.

Du kan måske også lide...