Magasinet

Derfor skal du vælge en lokal VVS’er

Når du får brug for en VVS’er, hvem ringer du så til? Det er noget som vi alle sammen får brug for på et tidspunkt, uanset hvor du bor, eller hvem du er. Sådan er det bare, at ens ting ikke holder mere, eller man er træt af det gamle køkken. En VVS’er er der for dig når du har problemer med renovering og tilbygning, på badeværelset, køkkenet, eller med varmepumpen osv. Alle problemer vedrørende dette, kan VVS’eren hjælpe dig med. Dette gælder også Sandkær VVS. Det er et firma i Holbæk, men de er villige til at køre for opgaverne. Fordelene ved at vælge lokalt, er den forpligtende service man får med sig. Et mindre lokalt firma er fuldt investeret i, at du er fuldt ud tilfreds med den service du får, og går op i alle detaljer. For dem er det vigtigt hvad hver enkelt kunde oplever og synes om betjeningen, hvilket er noget de store landsdækkende firmaer ikke kan sige på samme måde. Hvad foretrækker du?

Samme gode kvalitet

Et lokalt firma er ikke lig med ringere kvalitet. Tværtimod, er kvalitet og god service det vigtigste for et lokalt firma. Uden det, vil det aldrig gro eller holde sig kørende. Hos Sandkær VVS er målet, tilfredsheden og det endelige produkt vigtigt. Her tænkes på kundes behov, og der tænkes forud i forhold til vedligeholdelse og pris. De ved selv at det ikke er lige nemt for alle at kunne have en uforudset regning i budgettet, derfor sørger de for at du er med i processen. Hvis der findes ellers ukendte fejl eller udfordringer som skal laves og ordnes, underretter de selvfølgelig kunden først og taler med dem om det, inden de laver det. På den måde holdes kunden opdateret hele tiden. Kontakt Sandkær VVS og få et uforpligtende tilbud før arbejdet begynder.

Firmaet blev stiftet tilbage i 2007 af Jesper Sandkær, og har groet lige siden. Det er stiftet på erfaring på over 25 års arbejde inden for Vvs-branchen, og alle de alsidige opgaver der hører med. Her er den faglige kvalitet høj og professionel. Firmaet dækker hele Sjælland, med hovedsæde i Holbæk. Herfra serviceres der både private og små erhvervsfirmaer, med alt fra at lave nyt køkken, lave gulvvarme eller simpelthen bare udskifte en radiator. Uanset hvor stor eller lille opgaven er, så er kundens tryghed en første prioritet.

Du kan måske også lide...