Magasinet

Få inspiration til et stilrent hjem på matchabar.dk

Der er ingen grund til, at miste stilen selvom du har kat i hjemmet. Der er udstyr som er nødvendigt for at din kat kan have det godt og opnå den rette velfærd. Et af de eksempler er eventuelt en kattebakke, madskåle og en katte seng. Yderligere har din indendørs kat brug for stimulering og mulighed for at komme op i højden i forhold til hvad der er dens naturlige adfærd. Her er et kradsetræ den perfekte løsning. Det findes katte træer og kradse træer til din kat og til ethvert hjem. Små kradsetræer, store kradsetræer og kradsetræer der giver platforme til din kat i højden. Kradsetræ kat er en nødvendighed fordi at der her er tale om dyr der har et naturligt instinkt med at kradse kløer i de omgivelser som de betragter som deres eget. Det er blandt andet for at markere domænet og fortælle andre katte, at dette område allerede er optaget.

Vælg den rette placering til dit kradsetræ

Det er ikke uden betydning hvor du vælger at placere dit kattetræ. Det kan faktisk være ganske svært at skulle finde frem til hvor det er bedst for din kat at hænge ud, så måske der i virkeligheden skal være flere muligheder for et kattetræ til din kat. Det er nemlig sådan, at et kattetræ først og fremmest skal kunne kradses i. Derudover vil det være en central del af af det område, som katten anser som værende sit eget. Derfor vil det også være der hvor den kan skue ud over pladsen. Det betyder at det ikke skal gemmes væk, men skal være placeret et sted hvor der er god udsigt over hjemmet. Dog skal katten også kunne trække sig tilbage. Derfor kan det være en fordel med et ekstra kradsetræ eller katte hule, hvor din kat kan ligge sig til ro og hvile uforstyrret.

Gør kradse træet spændende for din kat

Der er muligheder for at gøre kradsetræet lidt mere spændende, så ikke det er dine møbler det går ud over, når din kat skal markere sit territorie og spidse sine kløer. Du kan med fordel tilføre essentielle olier som eksempelvis catnip sprays eller lignende, som gør at katten vil elske sit kradse træ ved at blive tiltrukket af de lækre dufte, som du tilfører kradse træet. Dufte som du ikke selv vil komme til at lægge mærke til, men som har betydning for din kat.

Du kan måske også lide...