Magasinet

Få råd til drømmeboligen – invester kreativt

En bolig er som oftest et af de største køb en typisk dansker gør i løbet af sit liv. Desværre ser vi en stadig større tendens til, at især unge mennesker ikke har midlerne til at købe et hus. Deres løn er måske ikke høj nok, eller også er huspriserne bare stukket af. Under alle omstændigheder er det en ærgerlig udvikling, der efterhånden står imellem rigtig mange danskere og deres drømme.

Passiv indkomst ved investering

Hvis du er en af de danskere, der er fanget i sådan en situation, er der heldigvis hjælp at hente. Dit normale job behøver nemlig ikke være din eneste indtægtskilde. Særligt i dag, grundet internettet, er det nemmere end nogensinde før at tjene en såkaldt passiv indkomst. Det vil altså sige en indkomst, der dukker op på kontoen hver måned, men som du ikke behøver at arbejde for hver måned Der er mange måder at tjene sådan en passiv indkomst, men en af de mest oplagte er at investere.

Internettet har nemlig også åbnet op for investering i form af et væld af forskellige investeringsplatforme. Det vil sige, at du nu ikke behøver at ringe til en børsmægler for at købe aktier i dit yndlingsfirma. Hvis du gerne vil have mere fart på den passive indkomst, er det dog ikke sikkert, at aktiehandel er det rette svar.

Invester i kryptovaluta – køb Filecoin

De mange investeringsplatforme kan for eksempel også bruges til at købe kryptovaluta. Hvis du har hørt om kryptovaluta, er det med stor sandsynlighed grundet deres store prisstigninger på det seneste. Hvis du er i stand til at gennemskue teknologien og markedet, kan du altså også få del i den slags store prisstigninger.

Det kunne for eksempel være ved at købe den relativt nye kryptovaluta filecoin. Køb Filecoin, hvis du tror den nye kryptovaluta og dens værdi endnu ikke er blevet opdaget af markedet. For at kunne vurdere den slags, er det dog en god ide først og fremmest at forstå teknologien og visionen bag filecoin.

Filecoin er grundlæggende et forsøg på at skabe decentral serveplads. Det vil altså sige, at du for en smule Filecoin kan gemme dine familiebilleder i skyen eller udleje din egen serverplads. Det sker alt sammen, uden at amn skal være bange for en fejl i den centrale server. Hvis du tror på den vision, så køb Filecoin. Vær dog opmærksom på, hvor du køber Filecoin. Selvom du trykker på en knap med ordene køb Filecoin, er det nemlig ikke altid det, du gør. Sæt dig derfor godt ind i, hvordan købet af kryptovaluta og krypto wallets egentlig virker. Køb Filecoin eller en anden lovende kryptovaluta, men først når du forstår ideerne.

Du kan måske også lide...