Magasinet

Ikke succes med grøntsager i egen have? Få dem lige til døren

Er du en af de mange danskere, der prøver at dyrke grøntsager i egen have, men har du indtil videre ikke haft den helt store succes med det, er der heldigvis en anden måde at få grøntsager hjem til dig på. Du kan nemlig vælge at bestill frugt og grønt til døren, når du har lyst til det. Du kan gøre det på flere måder. Du kan enten vælge at bestille det en kasse ad gangen, hvor du helt selv styrer, hvad der kommer med i din kasse, eller du kan vælge at få det på abonnement, hvor du fx får en kasse om ugen eller en kasse om måneden med friske frugter og grøntsager.

Det er ikke alle, der har lige nemt ved at dyrke frugt og grønt i egen have, og der er mange, der er nødt til at give op efter noget tid, hvis det bare ikke vil lade sig gøre. Der er også flere, der fx har problemer med fugle eller skadedyr, som kommer og går i maden, og det slipper du også for at kæmpe med, hvis du vælger at få dig et abonnement på sådan en kasse.

Så skal du heller ikke tænke på at gå og holde øje med, hvordan dine grøntsager har det, da du bare kan hive dem op fra kassen eller ud fra køleskabet, når du skal bruge dem.

Ikke altid nemt at få ting til at gro i haven

Selvom det som udgangspunkt lyder som en nem ting, er det altså bare ikke altid lige sådan, når du skal i gang med at få frugt og grønt til at vokse i din have. Der kan være alle mulige forhindringer, som stiller sig i vejen for, at du kan plukke og høste fra egen have.

Dermed ikke sagt, at det på et tidspunkt ikke kan lade sig gøre for dig at gøre det på den måde, hvor du sår og høster det hele selv, men indtil du har fået det til at virke, er det jo meget godt at have et alternativ, så du stadig er sikker på at få frugt og grønt hver eneste dag, selvom det ikke lige kan blive fra egen have.

Der findes rigtig mange gode tips og råd på nettet, hvis du har brug for hjælp til at få din høst til at fungere i haven. Du kan alternativt også overveje at få et drivhus, så du kan starte med at plante frugt og grønt derinde. Der vil de altid være lidt mere beskyttet mod vind, vejr og dyr, hvilket kan give dem en større chance for rent faktisk at blomstre og give gevinst.

Du kan måske også lide...