Magasinet

Indret stuen med et moderne plankebord

Det er vigtigt, at ens hjem er trygt og velkendt at være, men det skal heller ikke føles så velkendt, at det bliver direkte kedeligt. Det kan man undgå ved at friske hjemmets look op engang imellem. Det kan for eksempel være stuen, der trænger. Måske ville det klæde rummet med et plankebord?

Lækre plankeborde

Plankeborde er blevet mere og mere populære på det seneste, og det er der god grund til. Plankeborde er nemlig ikke bare en trend; de er her for at blive. Med deres unikke udseende og høje kvalitet, kan plankeborde være med til at gøre dit hjem til noget unikt og flot.

Uanset om du er til klassisk elegance eller morderne industrialisme, kan du finde et plankebord, der passer til din stil. Du kan se et alletiders eksempel på et flot og elegant planebord på https://verusian.dk/rivertable-plankebord.

Til spisestuen

Et plankebord kan fungere helt optimalt som spisebord i spisestuen. De kan selvfølgelig fås i forskellige størrelser, så bordet passer til den mængde mennesker, som du har behov for. Et plankebord kan være med til at give din spisestue noget helt specielt, som både du og dine gæster vil sætte pris på. Hvem har ikke lyst til at spise deres måltider ved et smukt plankebord?

Til tv-stuen

Et plankebord kan også være perfekt til dagligstuen. Her kan bordet optræde i mange forskellige former. Det kan fås som et sofabord, det kan fås som et lille pyntebord, eller det kan stå i fuld pragt i rummet.

Det kan være super rart, hvis I for eksempel kan lide at spille brætspil og kort sammen, men der er selvfølgelig også mange andre situationer, hvor det kan være rart med et plankebord i stuen. Det er også super smart med ekstra bordplads, hvis man en dag har ekstra gæster.

En fed stil

Et plankebord er en meget unik form for bord, som alle alligevel ville kunne lide. Det ville kunne passe ind i alle slags hjem, uanset hvilken stil, du kan lide. Det er vigtigt at indrette sit hjem, så det passer til ens præferencer og ens personligt, og et plankebord kan hjælpe dig med netop det.

 

Du kan måske også lide...