Magasinet

Møbler du ikke kan undvære i din stue

Der er nogle få møbler, som er uundværlige i enhver stue. Stuen er et samlingspunkt for hele din familie, for dine venner eller bare for dig selv og din partner. Det er her, hvor man mødes til en god film eller bare sidde og snakke sammen. En stue er et vigtigt rum, og derfor kræver det også nogle møbler, der er komfortable at sidde i. Vi har skrevet om nogle af de mest vigtige møbler i denne artikel. Så læs med her, og lad dig inspirere, hvad du skal have i din egen stue.

En behagelig sofa

En behagelig sofa er et must. Det er her, du sidder mest, og det skal være behageligt. Sørg for at afprøve et par sofaer, før du køber en, så du er sikker på, at den passer til dig. En sofa skal være stor nok til, at mindst tre personer kan sidde komfortabelt i den, og der skal være masser af plads til puder og tæpper. Du kan finde forskellige slags sofaer – både hjørnesofaer, sovesofaer og sofaer med en chaiselong. Så du vil uden tvivl kunne ende med at finde noget, der falder i din smag. Du kan finde sofaer i alverdens farver og materiale, så det passer med resten af indretningen i dit hjem. Du kan få inspiration online, hvis du er på bar bund omkring hvilken sofa du skal have til hjemmet.

Et sofabord

Foruden en sofa, så skal du også have et sofabord. Du skal have et sted, hvor du kan placere dine drikkevarer eller mad, hvis du sidder foran fjernsynet og spiser aftensmad. Et sofabord kan se meget forskelligt ud, og nogle har det udelukkende som dekoration. Men det kan være et godt møbel at have, da du kan placere flere ting herpå, og det giver rummet lidt mere personlighed. Du kan f.eks. placere en vase med blomster på dit sofabord eller et stort fad med forskellige ting på. Mulighederne er uendelige og du vil blive glad for et sofabord i sidste ende.

En lænestol

En lænestol er det perfekte møbel, når du ønsker at slappe af i din stue. Den er komfortabel, og den giver dig et sted at lægge fødderne op. Lænestole findes i alle former og størrelser, så sørg for at finde en, der passer til din stue. Hvis du ikke har plads til en stor sofa, så kan du supplere op med en lænestol. Det giver rummet en mere sammensat fornemmelse, og du kan få slænget benene op efter en lang dag i din lænestol. Du kan nemlig vælge at tilkøbe en puf til dine fødder, så du kan få slappet godt af dine fødder. Det er en god investering til din stue.

Du kan måske også lide...