Magasinet

Trænger topmadrassen til en grundig rengøring

Du har måske overvejet om topmadrassen trænger til en udskiftning, da der er opstået nogle genstridige pletter gennem årenes løb? Det er dog sikkert en topmadras som du er glad for siden den stadig ligger på din seng og der er da heller ingen grund til at skulle smide den ud til fordel for en nyere model. En tæpperenser kan hjælpe dig med at få din topmadras til igen at se ud som ny og helt uden pletter eller skidt og snavs. Med rensning af topmadras, så kan du spare en hel del penge, frem for at skulle ud og investere i en ny og ren topmadras i butikkerne.

Du kan trygt sende din topmadras til renseriet

Godt nok vil det med stor sandsynlighed hedde sig, at du skal have din topmadras til vaskeriet hos en tæpperenser for at komme skidt, snavs og pletter til livs. Dette betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis af den kvalitet der kommer ud i den anden ende. En tæpperenser er nemlig specialist i at kunne rengøre flere forskellige former for tekstiler, som eksempelvis en topmadras, eller anden madras for den sags skyld og altså ikke kun gulvtæpper.

Få en seng der igen ser ud som ny

Det at lægge sig i en helt ny og ren seng, eventuelt også med helt rent og friskt sengetøj, der findes vist ikke meget der kan give større glæde end lige præcis dette. Om ikke andet, så er det i hvert tilfælde noget der vil have betydning for det klima du lægger dig til at sove i, når først du kravler under dynen. Vælger du at sende din topmadras til rengøring, så kan du være sikker på, at den kommer hjem og er helt og aldeles fri for bakterier og mikroorganismer, der kan have gemt sig og været usynlige for det blotte øje.

Søvnkvaliteten har betydning for din nattesøvn

Der er vist ingen der er i tvivl om, at en god nattesøvn det er noget der har stor betydning for dit humør, energi og overskud. Uden søvn er det ganske enkelt ikke muligt at holde sig kørende hele dagen, uden at skulle have et lille hvil, eller bare gå igennem dagrens udfordringer uden det helt store overskud. En af de faktorer der gør sig gældende når du skal sove godt er komfort og renlighed i din seng. Derfor er det kun en god investering at få rengjort din seng godt og grundigt og eventuelt få sendt din topmadras til rengøring allerede i dag.

Glem ikke at få rengjort dyner og hovepuder

Det er ikke kun din madras der kan være beskidt, have samlet bakterier og trænge til en ordentlig vask, det samme gør sig gældende for dine dyner og dine hovedpuder. Det kan dog være lidt svært at få plads til dyner og puder i vaskemaskinen og måske du så i stedet skulle sende det afsted til rengøring hos din tæpperenser, når nu du alligevel skal have din topmadras til rens. Det er i hvert tilfælde noget der vil komme til at mærkes positivt, når du igen lægger dig i sengen med ren madras, dyner og hovedpuder.

Du kan måske også lide...