Magasinet

Undgå corona med regelmæssig bilvask – Hold din bil ren og sikker med et abonnement

Et BIlvask abonnement gør det nemmere for dig at undgå corona. Her sikrer man sig at holde sin bil ren og nydelig, med alt det forskellige der skal til for at holde bilen ren og sikker. Her får man altså en rens og meget andet gjort for en på en ordentlig måde. Corona kan i dag været skadeligt for dig. Test viser, at der er mange der let kan få corona. Af denne årsag, så er det vigtigt at holde sin bil ren. Hvad får man præcist ud af sådan et bilvask abonnement?
Ligesom alle andre abonnementer, så får man nogle fordele ved at vælge et abonnement. En af grundene til abonnementer er så smarte, er fordi at når først det er installeret og aftalt, så behøver man ikke at negotiere en ny aftale. Det samme er gældende for bilvask abonnementer. Et bilvask abonnement gør at man hurtigt selv kan planlægge intervallerne for hvornår man gerne vil have sin bil vasket, og yderligere, så kan man hos flere udbydere få flere fordele ved at vælge en abonnementsløsning. Abonnementsløsningen er typisk med en af disse 2 fordele. Enten, så får man en lavere pris pr. vask, eller også så får man adgang til at vælge præcis hvilken type bilvask man ønsker. Fx. hos en udbyder som Steamrex, så får man adgang til selv at vælge præcis hvordan ens vaske skal være, og intervallerne i mellem dem.

 

 

Hvad består en bilvask af, og hvad kan man vælge til og fra i sådan et abonnement?

En bilvask klassificeres i 2 grupper. Den ene er indvendig bilvask, mens at den anden er udvendig bilvask. Det er typisk kun at vælge den ene type, hvis man har et abonnement, hvor at der kun kræves en af disse bilvaske af gangen, fordi de forskellige typer af bilvaske derefter skiftes mellem hver type. En af disse typer som der først vil snakkes om er den indvendige bilvask. Når man får lavet en indvendig bilvask, så vil man for det første kunne få

ordnet sine himler, paneler, vinyl renset. Det er forskelligt hvordan det gøres. Nogle udbyderer benytter sig af normal vask, mens andre benytter sig af steaming. Steamrex er en af dem der benytter sig af steaming, og det er sundere for miljøet, end normal vask. Med i en indvendig rengøring, så får man også lugtnedbryder i kabinen. Her er det super dejligt at man får en lugtnedbryder. Det betyder altså at der for det første for alt det sæbe der er brugt ikke vil være en dårlig efterlugt i bilen, men yderligere, så er det vigtigt hvis der har siddet noget med en stærk lugt i sæderne. Det kan fx. være bræk. Her er det meget vigtigt med en lugtnedbryder.

 

 

Du kan måske også lide...