Magasinet

3 gode råd til, hvordan du får det bedste ud af terrassen

At have en terrasse er prikken over i’et i forhold til at have en flot og samtidig funktionel have. Der er mange ting som du kan gøre med din terrasse, for at den kan blive pænere og mere brugbar.

Et eksempel er at købe udendørsmøbler til din terrasse, et andet eksempel kunne være, at begynde at dyrke nogle grøntsager. I denne artikel vil du klogere på nogle af de ting, som du kan gøre, for at få de meste ud af din terrasse.

Begynd at dyrke grøntsager på terrassen

Afhængigt af størrelsen på din terrasse, kan du evt. købe nogle små eller store bed til at dyrke grøntsager. Du kan derefter begynde at læse op på, hvordan du dyrker dem på optimal vis, og hvilke grøntsager der giver mest mening at dyrke.

Der er flere grunde til, at det kan være en god idé at dyrke din egen mad. Den første grund er, at du kommer til at betale færre penge for grøntsager i supermarkeder. De grøntsager du så kommer til at producere, kommer til at smage friskere og dejligere. Dine hjemmedyrket grønt er desuden 100% økologiske. Noget du måske vil opleve, er hvor rart det føles, og hvor behagelig en proces det er dyrke jorden.

Køb nogle udendørsmøbler til din terrasse

Der er mange flotte udendørsmøbler, og de kan være rigtig brugbare at have til at stå på din terrasse. Du kan, for eksempel, købe et bord og nogle havestole til din terrasse. Disse kan du derefter benytte til spisning af aftensmad og middagsmad. Det tæller selvfølgelig primært for sommertiden, for ellers bliver udendørsspisningen en kold fornøjelse.

Det er vigtigt, at du også husker at skaffe eventuelle træbehandlingsmidler, hvis du ønsker at købe udendørsmøbler af træ.

 

Begynd at dyrke blomster

Blomster er en glimrende ting at have til at stå på ens terrasse. De ser pæne ud, og dufter behageligt. Det eneste de kræver, er lidt sollys og at blive vandet. Det gode ved planter er, at de komplimenterer ofte hinanden. Du kan købe flere og flere planter, og de vil se pæne ud sammen.

Ved at have planter til at stå på din terrasse bringer du på en måde liv til den. Især hvis du køber planter, der blomstrer i forskellige sæsoner. På den måde kan du have farver på terrassen i flere måneder.

Du kan måske også lide...