Magasinet

Lækkert udvalg af ting til hjemmet

Et stort og godt udvalg hvor der er en masse at vælge imellem kan både være en fordel og en ulempe. Nogle elsker at have en masse at vælge imellem og andre kan bedst lige at have få ting at skulle tage beslutninger om. Uanset hvad så skal der shoppes, og det vigtigste er et godt udvalg af lækre brands. Ting til hjemmet er vigtigt for dig og dine omgivelser. At være omringet af smukke pynteting og lækre materialer kan gøre din dag bedre, og give dig mere overskud. Man vil også rigtig gerne byde sine gæster velkommen ind og give en rundvisning hvor man er stolt af at vise sit hjem frem. Der kan også sagtens være en masse historiefortælling og dine gæster vil være interesseret i dine forskellige pynteting. 

Stort og småt, flot og godt

Kontraster er godt og det kan en blanding af store og små ting i din indretning give. Hvis alt er stort, vil man føle sig som en lille mus i sit eget hjem og omvendt hvis alt er småt ville man være bange for at gå rundt med fare for at smadre ting på din vej. Det er fedt at have kontraster i sit hjem, det kan virkelig give liv. Der er ingen grænser for hvor mange nips og pynt der kan være i dit hjem, og vi er her kun for at hjælpe dig med at gøre dit hjem mere personligt. Find din helt egen stil, og find ud af hvad du bedst kan lide. Det behøver ikke at være den store vase eller blomsterne der dominerer i dit hjem, det kan også sagtens være de små dyftlys i hjørnet, eller lysestagerne der giver dit hjem det sidste touch. Glem aldrig at være kreativ, og overskrid gerne nogle grænser, måske du ender med at blive overrasket.

 

Liv og personlighed til din indretning

Farver, mønstre, materialer, bulede, runde og flade. Mix og match som din første indskydelse fortæller dig, og giv lige dine ideer en ekstra chance. Spørg til råds fra din omgangskreds, for det er altid godt af få et par ekstra øjne på og få en ekstra mening med i baghånden. Hvis der er noget du virkelig godt kan lide, men du har ikke plads, så gem det alligevel. Det er altid rart at have noget at skifte ud med, for mange har en tendens til at blive trætte af sin indretning ret hurtigt. Hvis du er ligesom mange af os andre, så kender du godt det med at stå i en situation hvor man bare har lyst til 100% ændring, og indretning skal ændres. Der skal både fjernes og tilføjes, og for at følge tidens tendenser.

 

Stentøj, flet og glas er noget folk godt kan lide

Fletkurve, keramik og stentøjs skåle, kopper og tallerkner. Det er alt sammen virkelig noget der er oppe i tiden, og noget folk elsker at pryde deres hjem med. Der er lidt sommerhus stemning over det, og det kan give folk følelsen af ro, nydelse og afslapning. Natur er efterhånden blevet en stor del af de danske hjem og deres indretning, og at de forskellige ting har en rigtigt hjemmelavet look, er helt klart noget der giver charme. Det må gerne være personligt og unikt, da det helt klart skiller sig ud.

Du kan måske også lide...