Magasinet

Er din mobiltelefon beskyttet mod havens arbejde?

Er din mobiltelefon beskyttet mod havens arbejde?

Havearbejde kan være en rar måde at få tiden til at gå på, men det kan også være mere tidskrævende, end man egentlig ønsker. Det er noget af en balancegang, men i sidste ende finder mange haven besværet værd. Det hele bliver nemlig meget nemmere, hvis man er velforberedt på havearbejde.

Det er skønt med en have

Det er utrolig skønt med en have. Det er et lille stykke af verdens natur, som er dit, hvor du hersker over planter og dyr. Det er din private bid natur, hvor du kan slappe af og være dig selv. Men det kommer selvfølgelig også med ansvar i form af havearbejde. Havearbejde kan være fysisk hårdt, men det kan også give ro inde i hovedet. Nogle kan godt lide at høre musik i høretelefoner, imens de er i haven, og selv hvis de ikke gør, har mange alligevel deres mobil på sig under havearbejdet, så de altid kan nås af familie og venner. Men hvad nu hvis man taber sin mobil?

Når uheldet sker

En mobil kan have det helt fint i lommen, men falder den ud derfra, får den straks problemer. Den har nemlig ikke godt af at være i naturen, og det er af flere forskellige grunde. Et problem kan være, at mobilen falder ud af din lomme, og ned på terrassens fliser, og det kan ridse eller ødelægge skærmen. Det kan ske, hvis du for eksempel er ved at hive ukrudt op. Du kan også risikere at miste mobilen et sted, hvor der er vand eller fugtigt, da Danmark jo generelt er et land med meget regn, og da det kan være, at du har gået og vandet planter i haven. Der er altså flere ting, der kan gå galt, og derfor skal mobilen beskyttes.

Vær forberedt med mobilcovers

Et mobilcover kan være vejen frem for dig. Det kan nemlig beskytte din telefon på flere måder, så du ikke behøver at frygte en ødelagt mobil, imens du er i gang med havearbejdet. Et cover kan beskytte mod ridser og andre trælse overraskelser, så din telefon ikke bliver skadet. Hvis du gerne vil have et mobilcover, kan du tage et kig på https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/. Der er et stort udvalg, så du kan sikkert finde et, du kan lide.

Vandtætte muligheder

Selvom det hjælper bare med et almindelig cover, er det en ekstra god idé med et vandtæt cover, så din telefon er sikker, selv hvis du taber den i en fugtig græsplæne eller lignende. Dog er det ikke kun praktisk i forbindelse med havearbejde. Beskyt med cover til arbejdsdagen, beskyt med cover når du er ude at gå, og beskyt med cover inden din ferie! På den måde er du og din mobil altid sikker.

Nyd dit havearbejde

Havearbejde er som sagt noget, der kan give ro i sindet, men man bliver lidt ekstra rolig, når man ved, at det ikke er nogen katastrofe, hvis telefonen glider ud af lommen. Med et mobilcover kan din mobil være beskyttet, så du kan fokusere på havearbejdet.

 

Du kan måske også lide...