Magasinet

Find en god lokal maler, f.eks. i Køge

Trænger din bolig til et nyt lag maling? Så overvejer du muligvis at varetage opgaven selv. Maling af facaden på et hus eller indendørs vægge er langt mindre besværligt end for eksempel at lægge et punktfundament. Men hvis du gerne vil sikre dig, at resultatet bliver pænt, og at opgaven samtidig ikke kommer til at tage alt for lang tid, kan det være en god idé, at du henvender dig hos et firma, der specialiserer sig i at male. Nedenfor giver vi dig et par råd, som kan hjælpe dig med at finde det rette firma.

Dan dig et overblik

Hvis du for eksempel gerne vil finde en god, lokal maler Køge, bør du starte med at danne dig et overblik over dine muligheder. I den forbindelse findes der flere online oversigter, som du med fordel kan tjekke ud.

Forsøg at finde anmeldelser af virksomhedens ydelser

Der findes mange dygtige og troværdige håndværkere i Danmark. Desværre findes der også en del historier om håndværkere, der ikke overholder deres aftaler og som prøver på at snyde deres arbejdsgivere, når det kommer til betalingen. Hvis du gerne vil minimere risikoen for at blive snydt, bør du bede firmaet om nogle referencer fra tidligere kunder. Har firmaet ikke referencer, kan du med fordel fortage en online søgning og se, om du i stedet kan finde nogle anmeldelser. Hvis en given maler Køge allerede har tilfredse kunder i baggagen, er der en god chance for, at du også vil blive glad for dét arbejde, maleren kan gøre for dig.

Lav en klar aftale

Én af grundene til at folk af og til har dårlige oplevelser med håndværkere er, at der af og til mangler en klar aftale om, hvad der skal laves og til hvilken pris. Før din maler går i gang, bør du derfor sikre dig, at I er enige om, hvor meget arbejdet skal kostes, og hvordan resultatet skal se ud. Få gerne aftalen på skrift, så der ikke sker nogle misforståelser.

 

Du kan måske også lide...