Magasinet

Fordele ved microcement i badeværelset

Hvis du står med opgaven om at istandsætte et nyt badeværelse, så er der mange ting, du skal tage stilling ting. Nogle ting er vigtigere end andre. Men noget af det, der er yderst vigtigt at være velovervejet omkring, det er valget af gulv i badeværelset. Badeværelset er nemlig det, som man kalder for et vådrum. Det betyder – som navnet indikerer – at man skal tage bestemte forhold i mente, fordi gulvet meget sandsynligt bliver vådt jævnligt. Der er der f.eks. også krav til, hvordan man skal håndtere installationen af elektricitet. I denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor det kan være en fordel at vælge microcement i badeværelset.

Det er slidstærkt

Et microcement badeværelset er smart, fordi det er slidstærkt. Det betyder, at det kan holde sig flot i mange år, og så kræver det heller ikke den store vedligeholdelse, hvilket der altid kan være en stor fordel. Man kan faktisk også vælge at gå ”all in” på microcement og få det monteret på væggene. Det er også noget, der kan holde i mange år.

Det er stilfuldt

Du går sikkert også op i, at du har et pænt badeværelse. Det er måske det rum i huset, hvor man har de mest intime øjeblikke med sig selv, så det er klart, at omgivelserne helst skal være rare. Du kan skabe et stilfuldt udtryk, hvis du vælger at pryde dit badeværelse med microcement. Hvis du kan lide det rå look, så er det også det helt perfekte gulv til dig.

Hurtigt klar til brug

Det kan være svært at undvære sit badeværelse i lang tid, og der er ingen, der holder af at bruge en toiletvogn. Derfor er man typisk interesseret i, at det hele går så hurtigt, som det er muligt. Derfor kan du være glad for at høre, at det er super hurtigt at installere microcement i forhold til mange andre gulvtyper. Derudover, så kræver det ingen tunge maskiner under montering, og det betyder, at du sparer både tid og penge.

Lav permeabilitet

At et materiale har lav permeabilitet, betyder, at det kan holde til at blive vådt, uden at der kommer skade på materialet. Det udtrykker helt konkret materialet evne – eller mangel på samme – til at lade vand passere. Når et materiale har lav permeabilitet, så har vand svært ved at trænge igennem, og derfor tager det ikke skade.

 

Du kan måske også lide...