Magasinet

Hvornår skal du bruge en kloakmester?

Hvis du skal have foretaget noget som helst arbejde i enten din kloak eller dit afløb, skal du kontakte en autoriseret kloakmester. Det skyldes, at der i værste fald kan ske skade på kloakken eller afløbet, hvis du selv forsøger dig. Skaderne kan føre til enten rotteangreb på hele bygningen eller miljøforurening. Derfor bør du i stedet kontakte en autoriseret kloakmester, som eksempelvis JJ Kloak. Du kan læse mere om firmaet her: https://jjkloak.dk/

Med JJ Kloak er du i centrum

Når du vælger at lade JJ Kloak håndtere dine kloak- eller afløbsopgaver, får du en kloakmester, der sætter dig i centrum. Firmaet forstår at lytte til, hvad du siger. Det er nemlig den bedste forudsætning for at kunne løse dine udfordringer og opgaver på bedste vis. Derudover overholder firmaet også altid sine opgaver, ligesom de udfører deres arbejdsopgaver på forsvarlig og omhyggelig vis.

Derfor skal du vælge en autoriseret kloakmester

For det første er du lovmæssigt forpligtet til at vælge en kloakmester, der er autoriseret, hvis du skal have udført arbejde i enten din kloak eller dit afløb. Derudover er der også en række fordele ved at lade en autoriseret kloakmester udføre arbejdsopgaverne. En autoriseret kloakmester, såsom JJ Kloak, er forsikret. Det betyder, at hvis der – mod forventning – opstår skade på din kloak eller dit afløb under vedligeholdelsen eller reparationen, kan du få erstatning.

En autoriseret kloakmester er også under tilsyn af Teknologisk Institution. Det giver dig også en langt større tryghed.

Hvilke opgaver kan JJ Kloak udføre?

JJ Kloak kan udføre en bred vifte af opgaver for dig. Blandt kan firmaet sørge for, at dine bygninger bliver skybrudssikret. Det er en stor fordel, da vejret i Danmark bliver varmere og varmere, hvilket vil medføre flere skybrud fremadrettet.

JJ Kloak kan også hjælpe dig med at opsætte rottesikringer. Som navnet også antyder, hjælper de foranstaltninger med at holde rotterne ude.

Hvis du ejer en have, kan firmaet også hjælpe dig med at få nedgravet et dræn. Drænet sørger for, at din have ikke bliver ødelagt, hvis der kommer et kraftigt regnskyl eller skybrud. Drænet er også en stor hjælp, når det bliver vinter, og der kommer regn og frost.

Hvis du oplever problemer med din kloak, har firmaet også mulighed for at lave en såkaldt TV-inspektion. Her vil der blive sendt kameraer ned i enten kloakken eller afløbet. På den måde kan der hurtigt og effektiv blive fundet frem til problemet.

 

Du kan måske også lide...