Magasinet

Indret dit nye hjem med det rette wellnessudstyr

Kender du det, at man kommer hjem efter en lang dag på arbejde og bare er træt og øm over hele kroppen? Det kan være at ens øjne er helt sløje efter at kigge ind i sin computerskærm hele dagen. Måske er skuldrene og nakken helt spændt op, eller ens lårmuskler er helt stive efter at have stået op hele dagen. Det er mange af de symptomer, som danskere oplever i deres hverdag efter arbejde. Hvis du står med netop de problemer, så er denne artikel for dig, hvor der vil blive gennemgået, hvilke wellnessprodukter man kan få til hjemmet, så man kan bearbejde disse symptomer hos https://nordic-wellness.dk.

Massagepistol

En massagepistol er blevet det nyeste hit blandt både atleter, som almindelige arbejdsfolk. Det er et wellnessudstyr, der har stor variation i, hvilke områder det kan bruges på kroppen. Det er et udstyr der har mange forskellige styrker og tilbehør, så man kan ramme netop den muskel der er øm. Den er let at håndtere og virke super effektivt, hvis man prøver at ramme en speciel muskelgruppe, som for eksempel baglåret eller læggen.

Massagekrave

Dette wellnessudstyr er ldit mere nicheorienteret, da den kun foksuerer på nakken. Denne massagekrave er super god, hvis man har haft en lang dag foran skærmen på arbejde. Når man kommer hjem efter en hård dag og er helt spændt op i nakken og skuldrene, så er det wellnessudstyr perfekt. Den kan også bruges til lænnen, så den er perfekt til folk der sidder på kontor en hel dag og har rygproblemer. Disse massagekraver kommer også med varme, så man kan få en lindrende varme ind på det stive område. Ligesom massagepistolen, så er der flere niveauer alt efter hvor hård massage man har brug for.

Øjenmassage

Når det kommer til at kigge ind i en skærm det meste af dagen, kan ens øjne bliver meget trætte, og området omkring øjnene kan blive spændt. Her er en øjenmassage wellnessudstyr passende. Her kan man få en afslappende øjenmassage efter en lang da på jobbet. Dette udstyr hjælper også rigtig godt mod spændingshovedpine, hvis man døjer med det. Det kan ikke kun lindre, men det forebygge også de samme symptomer. Dette apparate kommer med flere niveauer, som de andre produkter, men der er også indbygget højtalere så man kan sætte musik på.

Du kan måske også lide...