Magasinet

LOFTMALING

Mangler du en god og billig loftmaling af høj kvalitet, er du kommet til det rette sted! Hos Gebenna forhandler vi både brækket hvid og hvid loftmaling både i glas 5 og glans 10 til alle slags lofter – både til lofter af træ, beton, puds eller gips – og altid til gode priser! Kig dig omkring på siden og se om ikke du kan finde et godt tilbud på loftmaling.

Køb den bedste loftmaling hos Gebenna.com

Hos Gebenna.com forhandler vi forskellige typer maling til lofter, uanset om du skal male trælofter, gipslofter eller pudsede lofter. Når du skal male dine lofter er det essentielt at du anvender en god loftmaling, af høj kvalitet for at opnå et smukt og holdbart resultat. Hos Gebenna.com sælger vi kun gennemtestede produkter, så du altid er sikret et perfekt resultat når du maler. 

Hvid loftmaling eller farvede lofter?

Vi har udvalgt de mest anvendte hvide farver til malede lofter, heriblandt den klassiske loftmaling RAL 9010  og NCS 0500-N. Ønsker du at male dit loft i en anden farve end hvid, kan vi hos Gebenna selvfølgelig også hjælpe dig. Vi kan tone din Gebenna Væg- og loftmaling i mere end 30.000 forskellige farver, så du kan få skabt det hjem du går og drømmer om. Søger du inspiration til at male dit loft, kan du gå på opdagelse under fanen inspiration, blog & guides, hvor vi har samlet guides og inspiration fra alle vores samarbejder med influencers. Se eksempelvis Annemette Voss forvandle sin lejlighed, hor hun maler nåde vægge og lofter i smukke blå og lyserøde farver. 

Køb God og Billig loftmaling hos Gebenna.com

At male dine lofter behøver ikke at være dyrt, og med de rette virkemidler kan det både være en billig, enkel og smuk måde at give dine rum mere lys og stemning på. Selv en ikke-professionel kan udføre arbejdet og husk, hvis der bliver begået fejl under arbejdet, kan de let rettes i fremtiden. Med kvalitetsmaling fra Gebenna.com er du sikret de absolut bedste forudsætninger for at komme i mål når du skal male dine lofter.

Loftmaling glans 5

Mat maling skjuler små defekter i loftet og gør det muligt at skabe mere harmoniske og et visuelt mere komplette rum. En blank maling medfører at alle loftets ujævnheder og fejl føles udjævnet og giver dig en visuel fornemmelse af at rummets højde øges. Husk også, at en billig maling ikke altid er den billigste løsning i længden, da kvalitetsprodukter ofte holder længere, ser flottere ud samt har mere afstemte nuancer og glans.

Malerværktøj

Du bør ikke bruge en pensel til at male loftet – dine hænder kan blive følelsesløse af det. Den bedste mulighed er at anvende en rulle til maling af loftet. Men hvilken rulle er bedst til maling af loftet? Den mest bekvemme løsning er en rulle med et langt håndtag og en kort naturlig børste. Du kan også med fordel anvende et teleskopskaft til at forlænge din radius og gøre arbejdet mere behageligt. Når du maler dit loft er det også vigtigt – som ved det meste malerarbejde – at dække kanter og overgange af med maskeringstape og dække andre overflader af med afdækningsfolie eller afdækningspap. En malingsbakke eller malerspand vil også være nyttig, når du går i gang med at male dit loft.

Loft- og Vægmaling

Gebennas væg- og loftmaling glans 5 kan du anvende på både vægge og lofter. Malingen kan tones i et væld af farver, så ønsker du at male dit loft i samme farve som dine vægge, eller vil du sikre dig smukke matte lofter, kan du med fordel anvende denne.

Hos Gebenna betyder det meget for os, at du nemt kan finde den viden du mangler, for at realisere dit næste malerprojekt. Derfor arbejder vi hele tiden på at skabe guides til dig. Læs vore store guide til hvordan du maler lofter, her.

Du kan måske også lide...