Magasinet

Oversigt over de mest populære pendler i 2021

Pendler, eller loftslamper, som de også hedder i daglig tale, er formegentlig de mest populære lamper overhovedet og det er helt sikkert også en lampetype du støder på, uanset hvilket hjem du træder ind i. Vi finder pendlerne i stuen, i køkkenet, i soveværelset og i gangen. Men et af de steder hvor pendlen virkelig bruges ofte er over spisebordet, som spisebordslampe. Her kan den virkelig være med til at sætte sit præg på indretningen. Pendlens enorme popularitet skyldes naturligvis i høj grad dens funktionalitet, hvor det nedadrettede lys den sender, giver et fremragende lys over spisebordet, så uanset om det bliver brugt til spisning, lektielæsning, eller noget helt tredje. Rigtig mange mennesker ser dog også pendlen som et vigtigt element i boligindretningen, hvor man med den rette pendel, kan sætte sit præg på spisestuen, og boligindretningen generelt. Pendlen er en meget alsidig lampetype og de kan fås i en masse forskellige farver, former og varianter, ligesom de også laves i flere forskellige materialer. Læs med her for at høre nærmere om hvilke pendler der har været de mest populære her i 2021 og frem mod 2022.

 

Messingfarvede pendler

De messingfarvede lamper er i det hele taget blevet mere og mere populære de sidste par år og dette gælder naturligvis også messingpendlerne. De messingfarve pendler er helt unikke, fordi de både kan passe ind i et hjem med en moderne indretning, ligesom de også passer ind i hjem med en mere klassisk indretning. Lampers helt klare funktion er jo selvfølgelig, de skal kunne give det fornødne lys, men lamper, og i særdeleshed pendler, fungerer ofte som en del af boligindretningen – en tendes vi ser mere og mere til. En pendel er nemlig noget af det allerførste man ser, når man går ind i et lokale for første gang, hvilket altså giver dig mulighed for, at give dine gæster et godt førstehåndsindtryk af dit hjem. En anden pendel der har haft stor fremgang de sidste par år er de kobberfarvede lamper, så derfor skal de naturligvis også nævnes her. De kobberfarvede lamper og de messingfarvede lamper minder dog utroligt meget om hinanden og de to lampetyper passer også som regel ind de samme steder rent indretningsmæssigt. Derfor må kobberlamperne undvære deres egen kategori her, da det ellers ville være for meget gentagelse, men de kobberfarvede lamper er altså ligeså populære som dem i messing.

Klyngependler

Klyngependlen er en lampetype der virkelig er stormet frem de seneste par år. En klyngependel er en lampe, hvor der hænger flere små lamper eller fatninger i en klynge på minimum tre sammen. Nogle vælger at lave deres egen klyngependel, ved at hænge nogle fatninger eller mindre lamper sammen, mens andre køber dem færdige og klar til at hænge op. Uanset hvilken af de to du er til, er du i hvert fald 100% med på moden, hvis du hænger en klyngependel i dit hjem.

 

Du kan måske også lide...