Magasinet

3 tips til at gøre din bolig mere hjemlig

Din bolig er din rede. Derfor er det også vigtigt, at du føler dig hjemme og er godt tilpas i omgivelserne. Har du ikke forstand på boligindretning, men kunne du godt tænke dig en mere hjemlig og hyggelig bolig, får du her nogle gode tips til, hvordan du når dertil.

 

Det fantastiske ved boligindretning er, at du ikke behøver have lommen fuld af penge for at skabe et helt fantastisk univers.

Lav smukke billedvægge

 

Billedvægge er en fantastisk måde at skabe liv og personlighed i din bolig på. Det kan være billeder fra fantastiske ferier, fødselsdage eller noget helt tredje, som gør dig glad i låget. Sammen med nogle citatplakater, et spejl og nogle naturbilleder får du en masse varme og rum ind i dit hjem.

 

Rammerne til billederne og plakaterne kan du finde billigt i den lokale genbrug. For det gør ikke noget, at rammerne ikke er ens, når det kommer til størrelse og form. Det giver kun ekstra kant og personlighed.

Giv den gas med puder og tæpper

Det er ikke kun personlige billeder og nogle farver på væggen, der gør dit hjem personligt. Det gør puder og tæpper i lænestole, sofaer og hyggehjørner også. For de har nemlig en fantastisk evne til at indbyde til hygge og afslapning – og det sætter et hyggeligt præg på din bolig.

 

Gå derfor gerne på jagt efter farverige puder, tæpper og hvad du ellers kan finde af bløde tekstiler til dine hyggekroge. For det giver helt automatisk en større lyst til at være hjemme.

Gå all in på hyggebelysning

Hygge er i særdeleshed et buzzword i Danmark. Så det skal du selvfølgelig heller ikke gå ned på. Den bedste måde at skabe hygge på er med stearinlys. Dog er et sundere og mere sikkert alternativ at bruge kunstige bloklys og fyrfadslys. De er i dag så flotte, at de til forveksling ligner den ægte slags, de kan købes her.

 

Lav nogle flotte dekorationer og fade samt find nogle flotte lanterner, som du kan have stående i stuen, entréen og endda på terrassen eller altanen, hvis du har sådan en. Det spreder en god stemning og koster ikke særligt meget.

 

Du behøver derfor hverken hyre en dyr indretningsarkitekt, maler eller anden håndværker for at gøre din bolig i tip top stand til hjemlig hygge. Det kan du hurtigt og enkelt gøre helt selv.

Du kan måske også lide...