Magasinet

Sådan undgår du tilstopninger i dine rør og afløb

Man kan aldrig helt undgå tilstopninger i sine rør og afløb, da fedt og slam ophober sig naturligt over tid. Man kan dog med fordel tage sig sine forholdsregler, og sørge for at vedligeholde sine rør og afløb på bedst mulig vis, så man undgår unødige tilstopninger.

Det vigtigste man bør være opmærksom på, er hvilke produkter og materialer man smider i sine rør og afløb. Kemikalier kan have en opslidende effekt på kloakledningerne, og kan være medvirkende til problemer. Derudover bør man især undgå materialer såsom vatpinde, vådservietter, hygiejnebind og lignende, da disse ophober sig i rør og afløb, og som derved nemt kan udvikle sig til tilstopninger.

Men selvom man passer på sine rør og afløb, så vil der alligevel før eller siden være behov for kloakservice. Med tiden vil der nemlig samle sig skidt, slam og fedt, som kræver enten en slamsugning eller en spuling af kloak. Denne form for kloakservice vil ofte kræve professionel hjælp af et kloakfirma, da der vil være behov for særligt redskab for at komme svære og utilgængelige tilstopninger til livs.

Få professionel hjælp til kloakservice

Med en autoriseret kloakmester er du sikret en kompetent og professionel løsning til dine tilstoppede rør og afløb, og er din kvalitetssikring for at få en løsning der er holdbar i længden. En autoriseret kloakmester har kompetencerne og redskaberne til at komme de svære og utilgængelige tilstopninger til livs. De tilbyder eksempelvis TV-inspektion af dine rør og afløb, for på den måde at finde frem til tilstopningen. Dertil tilbydes der slamsugning og spuling af kloakrør.

En slamsuger kan være brugbar i forbindelse med tømning af rør, afløb, tanke, dræn, beholdere, kældre og lignende, hvor der er behov for en udpumpning. Spuling er brugbart i forbindelse med rensning af faldstammer, kloakledninger og lignende, hvor der med højt tryk bliver spulet. Uanset behovet, så vil du være sikret den bedste løsning med en autoriseret kloakmester.

Sådan finder du frem til den bedste kloakservice løsning

Der findes mange dygtige kloakmestre overalt i landet. Det eneste du sådan set bør være opmærksom på, er at du får hjælp af en autoriseret kloakmester. De er nemlig underlagt specifikke krav i forbindelse med kvaliteten på deres arbejde. Med en autoriseret kloakmester er du altså sikret en professionel løsning, hvor kloakmesteren står på mål for kvaliteten på det udførte arbejde. Skulle der derfor ske skader som følge af det udførte arbejde, så hænger man altså ikke selv på den økonomiske regning, som ofte kan blive stor ved eksempelvis oversvømmelse, hvor der skader på inventar og værdifulde genstande. Står du og skal have fat på en der kan hjælpe i forbindelse med kloakservice, så bør du altså altid sikre dig at du vælger en autoriseret kloakmester til at udføre dit arbejde.

Du kan måske også lide...