Magasinet

Mistet din nøgle til sommerhuset?

Ofte er det nemt at få din sommerhusnøgle væk. Du bruger i sagens natur ikke nøglen hverdag, og derfor kan du let komme til at glemme den et eller andet sted. Du er formentlig også mere ude i naturen, når du er i sommerhuset. Derfor er det også let at komme til at tabe nøglen til hoveddøren i skoven, på stranden eller et helt tredje naturområde.

Hvis uheldet er ude, og du mister din nøgle til sommerhuset, skal du dog ikke fortvivle. Du kan blot kontakte en låsesmed. Han eller hun kan hjælpe dig med at få låst døren op, så du igen kan komme ind. Kontakt her, hvis du har brug for hjælp til at komme ind i dit sommerhus eller hjem.

Sådan foregår en oplukning

Når du ringer til en dygtig og serviceminded låsesmed, vil vedkommende altid forsøge at vejlede dig først. I mange tilfælde kan du nemlig selv låse din dør op. Ofte har folk glemt, at de har lagt en ekstranøgle et sted.

Hvis det ikke er tilfældet, og du har brug for en låsesmed, vil vedkommende skynde sig ud til dig. Det er ikke sjældent, at folk har brug for en oplukning af deres lås på skæve tidspunkter. Ingen har lyst til at vente i flere timer om natten. Derfor skal du altid vælge en låsesmed, der kan komme med det samme.

Låsesmeden vil anvende en låsepistol til at lukke din dør op. I langt de fleste tilfælde er det tilstrækkeligt. Hvis låsepistolen ikke kan klare opgaven, vil låsesmeden i stedet anvende en boremaskine.

Fra du ringer til låsesmeden, til du igen står i dit sommerhus, vil der ofte gå cirka 30 minutter.

Din låsemed skal skåne døren

Når du skal have lukket en dør op, er det naturligvis vigtigt, at låsesmeden gør alt for at skåne både døren og den øvrige bolig. Ellers kan det hurtigt blive en dyr affære. Vælg derfor altid en låsesmed, der har et godt rygte. Det får vedkommende kun fordi, at han eller hun kan finde ud af at passe ordentligt på din bolig under hele processen.

En låsesmed kan hjælpe dig med alle slags låse

Det er bestemt ikke kun sommerhusdøre, som en låsesmed kan hjælpe dig med. Vedkommende kan også hjælpe dig med alle andre slags låse. Det kan både være hoveddøren i din helårsbolig, døren til din opgang, diverse vindueslåse, altandøre, låsen til din bildør, låsen til din postkasse og meget mere.

Hvis du derfor oplever problemer med en eller anden form for lås, kan du altid kontakte din lokale låsesmed.

Du kan måske også lide...