Magasinet

Derfor kan en bolig i Frankrig være en god ide

Frankrig er et smukt land med meget at byde på. Maden er fantastisk, vinen er fantastisk, og landskabet er betagende. Befolkningen er også som regel venlig og imødekommende, og der er altid noget at lave. Frankrig er også et fantastisk sted at lære om forskellige kulturer og sprog.

  • Rig kultur og historie

Landet har også en rig historie og kultur, og der er masser af muligheder for at udforske landet. Uanset om du er interesseret i kunst, arkitektur eller blot ønsker at fordybe dig i den franske livsstil, er der noget for enhver smag.

  • Smuk natur

Og lad os ikke glemme det fantastiske landskab. Fra de bølgende bakker i Provence til de snedækkede tinder i Alperne – Frankrig har nogle af de mest maleriske landskaber i verden. Så hvis du overvejer at flytte til udlandet og leder efter et sted at bo, der har det hele, er Frankrig bestemt værd at overveje.

Men når det så er sagt, hvad er vigtigt at være opmærksom på, når du skal finde boliger til salg i Frankrig?

En fransk vinkel på handlen

Frankrig er et populært rejsemål for boligkøbere fra hele verden. Men selv om processen med at købe en bolig i Frankrig måske ligner det, du er vant til, er der nogle vigtige forskelle, som du skal være opmærksom på.

Are?

Til at begynde med bruger Frankrig et andet system til at måle ejendomsstørrelsen. I stedet for at bruge kvadratmeter bruger Frankrig en enhed kaldet “are”. En are er lig med 10 kvadratmeter. Det betyder, at når du kigger på lister, skal du omregne størrelsen til ares for at kunne sammenligne ejendomme præcist.

Fransk lovgivning

Desuden har Frankrig strenge love om, hvem der kan eje ejendomme. For at købe en bolig i Frankrig skal du først få tilladelse fra regeringen. Disse restriktioner er indført for at forhindre, at udlændinge destabiliserer boligmarkedet. Derfor er det vigtigt at arbejde sammen med en erfaren ejendomsmægler, som kan hjælpe med at navigere i de komplekse forhold, der er forbundet med at købe en bolig i Frankrig.

Flere sælgere

En anden ting med Frankrig er, at du kan opleve, at der kan være mange flere sælgere tilknyttet handlen af den valgte ejendom. Det kan gøre det hele lidt mere kompliceret, særligt hvis du ønsker at undgå et hav af mellemled.

Dansktalende ejendomsmægler

Hvis du leder efter en fransk- og dansktalende ejendomsmægler i Frankrig, kan Andersen Estate hjælpe dig. Med mange års erfaring på det franske ejendomsmarked kan de hjælpe dig med at finde den perfekte ejendom til dine behov.

Uanset om du leder efter en primær bolig, et andet hjem eller en investeringsejendom, kan de hjælpe dig med at finde det perfekte sted. De giver også vejledning om købsprocessen og hjælper dig med at undgå potentielle faldgruber.

 

Du kan måske også lide...