Magasinet

Er din mobiltelefon beskyttet mod slag fra havearbejdet?

Når du arbejder i haven, er det ikke altid, du opdager, at din mobiltelefon ryger ud af lommen. Nogle gange kan du være meget uheldig, og så lander mobilen på fliserne. Hvis ikke du beskytter din mobil med holdbare mobilcovers kan det gå hen og blive en dyr affære. Se det brede udvalg af mobilcovers hos https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/.

Husk mobilcovers, når du går i haven

Er du en af dem, som altid har din mobil med i lommen, når du går i haven? Måske bruger du den til at tage flotte billeder af dit havearbejde til din Instagram profil. Måske bruger du den til at se DIY-videoer om havearbejde på Youtube. Lige gyldigt hvad, så er mobilen dejligere at bruge, når du ikke bliver forstyrret af ridser i skærmen eller på kameraet.

Når din mobil har fået en stor ridse kan både skærmen og telefonen generelt være meget sværere at bruge. I værste tilfælde virker din mobil måske slet ikke. Med et mobilcover kan du undgå, at din mobil går i stykker. Det forlænger din mobils levetid markant.

Hvilket mobilcover skal du have til din telefon?

Der er flere overvejelser, du kan gøre dig, når du vælger et nyt mobilcover. Du skal først og fremmest vælge, hvilket udseende, du ønsker på dit nye mobilcover. Det kan være, du er til det neutrale og gennemsigtige mobilcover? Eller også er du måske til både mønstrer og farver? Lige gyldigt hvad, så skal du nok finde en masse flotte mobilcovers på markedet at vælge imellem.

Sørg også for at undersøge hvilket materiale, du køber et mobilcover i. Hvad mobilcoveret er lavet af har stor betydning for, hvor godt det fungerer og beskytter din mobil. Læs beskrivelserne af produktet, inden du køber det. Så skal du nok finde det, du søger.

Vælg et mobilcover med ultimativ beskyttelse

Her kommer ét råd til et godt mobilcover. Det ændrer lidt på din telefons design, men det er stadig både flot, elegant og stilrent. Det er nemlig et 360 beskyttelsescover, som ikke kun dækker bagsiden af din mobil men også forsiden. På den måde er du beskyttet maksimalt, når du ved et uheld taber din mobil under havearbejdet. Du kan selvfølgelig også vælge f.eks. et flip cover, som giver dig et godt greb om din mobil. Overfladen er nemlig ikke glat, hvilket mindsker risikoen for, at du taber din mobil, når du skal tage billeder af dit flotte havearbejde.

 

 

Du kan måske også lide...