Magasinet

Sådan vælger du den helt rigtige stavblender

Måske er køkkenet allerede godt fyldt op med diverse køkkenmaskiner og grej, så tanken om at anskaffe endnu mere udstyr, er ret fjern.

Betragt dit køkken som en arbejdsplads og sørg for, at den er optimalt indrettet og har de bedste remedier, så madlavningen, altid, kan foregå på den nemmeste og mest effektive måde. Sådan bliver tilberedningen af alle måltider til en leg, der ikke kræver det store slid.

Vi kan varmt anbefale at få sorteret i skuffer og skabe. Man kan, faktisk, klare sig med meget lidt udstyr, så længe man har, er det rigtige og af bedste kvalitet. En god stavblender kan man ikke undvære. I denne lille guide klæder vi dig godt på til at træffe det rigtige valg, hvis tiden er inde til at udskifte din nuværende model eller du skal erhverve en, for første gang.

Hvilken type stavblender skal jeg købe?

Uanset, hvad man skal anskaffe, så er det altid en god idé at overveje grundigt, hvilke specifikke behov man har. Det er fjollet at spilde penge på funktioner og detaljer, som man slet ikke har glæde af. På den anden side, er det også ret dumt at købe for billigt og ende med at savne tilbehør eller muligheder, som følger med et lidt dyrere køb.

Her får du en række relevante ja/nej spørgsmål, som du kan stille dig selv, inden du shopper:

  • Har du et fast budget?
  • Skal rengøring være nem?
  • Er vægten af betydning?
  • Skal du kun blende bløde madvarer?
  • Skal du blende frosne og hårde ting?
  • Har du brug for at kunne andet end at blende?
  • Betyder et lækkert design noget?
  • Ønsker du garanti på dit køb?

Hvad er fordelene ved en trådløs stavblender?

Med en trådløs og moderne model får du masser af fleksibilitet og er helt uafhængig af stikkontakter og ledningens længde, når du vil blende. Her bliver der aldrig bøvl med en filtret ledning og andre irritationer midt i madlavningen.

Du skal dog altid sørge for at den er godt ladet op, så den er klar til brug, men kan så også tænde den lige hvor du har brug for det og det er, ofte, rigtigt smart.

Er en dyr stavblender pengene værd?

Det betaler sig sjældent at handle alt for billigt og godt kram koster lidt. Heldigvis er priserne på elektronik faldet meget de senere år, så du vil kunne komme langt, også med et mindre budget.

Regner du med at blende meget, så er en dyrere model relevant. Der ydes god og meget omfattende garanti fra de producenter, der laver den ypperste kvalitet. Vil du kun bruge din stavblender af og til, er der ingen grund til at vælge en super eksklusiv model.

Hold øje med de gode tilbud, dem er der masser af.

Hvilket mærke fremstiller den bedste stavblender?

Du kan læse en masse testresultater af forskellige stavblendere online. Måske sværger du allerede til et bestemt mærke, som du har gode erfaringer med via andre produkter.

Når alt kommer til alt, så er det meget individuelt, hvilket mærke og model, der vil være bedst og mest funktionel. Derfor kan et enkelt mærke ikke fremhæves specielt, der findes et hav af gode stavblendere på markedet lige nu.

Husk, en stavblender er et stykke værktøj, der skal fungere hver gang og dække lige dine behov i køkkenet. Vi håber at du er blevet klædt godt på til at træffe et valg, der vil give mange timers glæde og masser af lækre måltider og drinks.

Du kan måske også lide...