Magasinet

Udsmykning af stuen med billeder på lærred

Billeder på lærred kan være en god ide, når du skal udtrykke din personlige stil. Når du vælger billeder på lærred, kan du vælge mange forskellige muligheder i forhold til størrelse. Hos Fremkaldelseafbilleder.dk kan du finde en masse informationer og oplysninger omkring mulighederne for at få dine personlige billeder på lærred.

 

E billede på lærred er den helt perfekte måde at udsmykke dit hjem på. Når du har mulighed for at vælge billeder og motiver helt efter eget valg, kan du også ramme præcist det udtryk, du ønsker. Derfor findes det perfekte billeder altså til netop dit hjem og dine vægge.

 

Tænk over motiverne

 

Når du skal vælge de helt rette billeder, du skal have printet på lærred, kan det være noget af en overvejelse. De helt åbne rammer, bogstaveligt talt, skaber uendelige muligheder. Det er derfor godt at tænke over, hvor billederne skal hænge.

 

Derfor kan du først og fremmest gå ud fra, hvor du ønsker at have billeder hængende. Når du ved, hvor de skal placeres, kan det også være lettere at finde det rette motiv. Skal det fx være et billede af mennesker, du holder af, eller passer det bedre med kæledyr eller naturbilleder?

 

Du kan også redesigne et rum ud fra at tænke billeder på lærred ind i indretningen.

 

Skal billederne komplementere et rum?

 

Når du skal tænke billederne ind i et rum, kan du prøve at gribe det an på den måde, at du redesigner rummet. Hvor skal møblerne stå – og hvilken farven skal de have? Hvilke pynteting skal der være? Når du har styr på alle detaljerne, er du også nødt til at tænke billeder ind i rummet helt på højde med møbler og indretningsdetaljer.

 

På den måde tvinger du også dig selv til at lægge ekstra vægt på billedernes betydning for rummet, og derfor får rum, billeder og alle de andre ting mulighed for at komplementere hinanden.

 

Farver kan være gode

 

Farver kan være gode til et rum, men det kommer meget an på din indretning og dit hjem. Hvis ikke du kan finde de rette billeder, kan du også overveje, om dine billeder i stedet skal være i sort og hvid. Dette kan være mere neutralt at få til at passe ind i et hvilket som helst rum, samtidig med at du bevarer de gode minder forbundet med motivet på billedet.

 

Uanset hvad er billeder med til at skabe en eller anden form for liv, og det kan være lige det, der gør forskellen i dit hjem.

 

Så overvej om dit hjem ikke også skal have et fotolærred op på væggen – der både pynter og giver gode minder om alle de oplevelser, som I har haft sammen.

Du kan måske også lide...