Magasinet

Få styr på boligindretningens mange muligheder

Gode råd til boligindretningen

 

Der er kommet en stigende interesse for boligindretning, og gerne en anderledes en af slagsen. Det er blevet en trend at skille sig ud, og det er ikke længere kun i forhold til tøj, sko og udstråling, men også i forhold til boligindretning. Hvilke møbler skal man vælge? Skal det være designermøbler der pryder hjemmet, eller loppefundene fra den lokale genbrugsbutik?

Hvis du læser videre vil du få et par ideer til hvad du kan stille op med indretningen af dit hjem eller måske dit kontor?

 

 

Den klassiske boligindretning

 

Hvis du er mest til den klassiske indretning med rene linjer, designermøbler, praktisk opbevaring og neutrale møbler, så er der ikke noget forkert i det. Det kan være du til gengæld godt kan lide at pynte hjemmet med Hay boligtilbehør, som er blevet et stort hit i de danske hjem. De farverige, rustikke og simple designs, som kan mixes og matches efter personlig stil, er blevet godt integreret i de danske hjem.

 

 

Den ny-moderne boligindretning

 

Mange er gået med på den nyeste boligtrend, der har smæk på farverne, utraditionelle møbler, accessories og udsmykning, som kan få enhver gæst til at stoppe op og kigge en ekstra gang på de mange finurlige ting, som der pryder netop dit hjem. Forestil dig at læne dig tilbage i en farverig muuto outline chair efter en lang arbejdsdag, med et par bløde hyggesokker på, og en ny-brygget kop kaffe du kan stille på det flotte Coffee table bord ved din siden. Er det ikke ren idyl?

 

 

Bæredygtige designs, miljøvenlige hjem

 

Går du op i bæredygtighed?

Befolkningen går mere op i bæredygtighed end tidligere. Derfor er det også blevet vigtigere, at boligindretningen og møblerne der pryder hjemmene er miljøvenlige. De skal helst være fra en produktion, som der skader miljøet mindst muligt. Der er mange der tænker på møblernes kvalitet, når de skal finde nyt til hjemmet eller kontoret. Er møblerne holdbare, slidstærke og skabt i et design der kan gå i arv fra generation til generation? Det er der ihvertfald flere møbelproducenter og generelt møbelbutikker der går mere og mere op i.

Du kan måske også lide...