Magasinet

Skab en personlig indretning med DIY-projekter

Dette indhold er sponsoreret.

I mange år har indretning handlet om at have de rette møbler, de rette brands og den rette sammensætning. Efterhånden er det ’rette’ blevet at skabe en unik indretning, hvor det storslåede er blevet erstattet af det mere individuelle. Det skaber først og fremmest en enestående indretning, men det giver også mulighed for at kreere en mere sparsom bolig, da du virkelig kan indrette hjemmet efter dit budget. Her på siden kan du læse mere om, hvordan du kan komme godt i gang med gør-det-selv-projekter med gode kunstnerartikler.

Slip kreativiteten løs med personlige projekter

Drømmer du om at give hjemmet et helt unikt touch? Så kan du med fordel prøve kræfter med forskellige kreative opgaver. Her er det vigtigt at huske gode kunstnerartikler, hvis du vil have et godt udgangspunkt for at få et flot og holdbart resultat. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, vil du med stor sandsynlighed få meget mere ud af dine projekter med artikler af høj kvalitet. Hvis du vil have, at dit maleri skal holde sig smukt i mange år, er det vigtigt at have en god slutlakering. Her kan du eksempelvis bruge ArtResin, der også kaldes epoxyresin, der er særligt velegnet til at give en flot finish på dit færdige maleri. Hvis du har et skrivebord eller kontorbord i træ, kan du faktisk også bruge ArtResin for at give det et råt udtryk.

Hvis det er første gang, du skal male, kan du med fordel øve dig på papir og blokke. På den måde kan du prøve dine evner af, inden du begiver dig ud i maleri på lærreder, som typisk er en smule dyrere end almindelig papir.

Sæt kulør på hverdagen med flotte farver

Akryl og oliemaling er blandt nogle af de mest populære valg, når der skal males. De giver nemlig et særligt pænt look, som samtidig holder sig flot i lang tid. Alternativt kan du bruge tuscher eller pasteller, som giver et anderledes udtryk. Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen, når det gælder kreative DIY-projekter, og du kan også kombinere farvevalgene, som du har lyst. Sørg også for at investere i et godt staffeli, hvis du vil have nogle gode arbejdsforhold. Derudover er det vigtigt at have godt pensler, spartler og malerknive, så du kan skabe nøjagtigt det billede, du drømmer om.

Tillykke! Du er færdig med dit maleri. Nu er det vigtigt at vælge en flot ramme, der passer til stemningen i dit billede og den generelle indretning i hjemmet. Rammer findes i mange forskellige størrelser og design, så du kan med stor sandsynlighed finde en variant, der passer til dine ønsker og behov. Du kan være ret sikker på, at dine gæster vil blive imponerede over din indretning med malerier, du selv har malet.

 

 

Du kan måske også lide...